På en vit P.R.E



Fick rida Megara, Hannas fina P.E.R (Pura Raza espanol) sto, i skogen. Var ute ett gäng i skogen, men jag vände och red hem med Megara själv för jag hann inte rida så långt som dem. Men hon var jätte snäll.

Det har varit en spännande vecka. Sånglektion (Det trodde ni inte om mig va?), pilatesträning, inridning av unghäst, ridit med vapen.

Maja kom på att hon ville börja ta sånglektioner, så Göran som har sina hästar på gården och är utbildad musiker ska ha lektion för oss två gånger i veckan. Lite spännande :P

Sen har vi börjat träna pilates så ofta vi hinner, nästan. Härligt att få jobba lite med kroppen på annat sätt än stall arbete och ridning.

Sen har jag hjälpt Hanna med att rida in Indio, en liten P.R.E hingst. Intressant eftersom jag aldrig jobbat med unghästar och inridning av dem.

Och jag har ridit med lans. Inte som de gör på tornerspel utan på det gamla viset. Riktigt spännande. Ska se om jag kan träna Easy till att bli Vapenhäst :P



Damsadelhäst

Easy har blivit damsadelhäst :D Det är så kul och han trivs jätte bra med sadeln. Så nu vet jag vad jag vill köpa för ny sadel! ;)


Kan lägga upp lite bilder:

"Mitt" hus:


Kossorna =)


Patrovinia och Per:


Maja:


William:


Hermoso:



RSS 2.0