Inte mycket

Har inte hänt mycket för dem som undrar.. Rautern dummar sig så jag är internetlös på rummet.. Igen.. Får sitta vid gammeldatan om ja vill ut på nätet. Men känner inget stort behov av det, ganska skönt att va utan internet ibland faktiskt.

Marika kommer i natt :D Sen får vi se när hon kommer ut på landet och hälsar på. Fast nu när jag är i stan så mycket så kanske vi hinner ses där nån gång.

Hästen är jätte snäll och duktig. Han har kommit på att man faktiskt kan trava när man rider och tränar dressyr, så de är riktigt trevligt =)

Jobb

Ska snart iväg och jobba ett 8 h pass, så de blir en heldag. Har inte blivit så långa dagar nu, sol=folk på stranden, inte på stan.. Men de gör inte så jätte mycket för då kan jag också va på stranden och bättra på min egen solbrännan ^^

För alla nyfikna kan jag ju tala om att jag har råkat skaffa kille nu, bara så där. Grannen dessutom, så de är nära och bra :P

På lördag blir de utgång med Bine och massa till! Borde börja planera lite nu. De är en sak som är jobbigt med att bo ute på landet, de krävs ganska mycket planering inför en utekväll.. I mitt fall ska jag hitta nån stanns att göra mig i ordning på (jobbar så jag är redan i stan), sen ska man ha någon stanns att sova.. Men jag tror jag har en ganska bra plan lagd =)

Hästen har fått på sig skor på fram hovarna. Känns bra och han verkar trivas med dem.

Nej, nu måste jag göra mig i ordning och brumma iväg till jobbet..

Liten update

Börjar med att lägga ut en bild från min, mamma, Easy och Ziccos strandbesök



Har börjat jobba, ons-sön blev det den här veckan. Sen är jag ledig mån och jobbar sen tis-lör.

På tis kväll ska Jag, Linn och Emma (tror jag?) på Joda när Linns syrra spelar och sjunger.

Lördag vankas de utgång.

Havet

Idag har varit en riktigt bra dag!

På förmiddagen innan lunch så var jag ute på en jogging/promenad runda, mulet och kom lite små stänk på hemvägen. Men de var skönt.

Efter lunch åkte jag med mamma, mormor och Gun när dom skulle kolla efter in present hos Perssons Present & Trädgårdskonst i Levide. Hittade en liten prydnadshäst på loppisen dom har där och ville ha massor av trädgårdskonsten. Fanns så mycket fint där!

När vi var klara åt vi fika hos mormor och när jag och mamma kom hem igen skulle jag rensa i trädgårdslandet. Som tur var så gick det rätt snabbt. Zicco till husvagnen och jag red en annan väg ner mot havet. Jag tror Easy blev väldigt förvånad över vad han såg. Tror aldrig han har sett havet. I början vågade han inte ens gå i sanden och det tog ett tag innan mamma lyckades hjälpa oss ut i vattnet. Men när han väl var i tyckte han det var jätte mysigt. Lyckades också sitta kvar i lite strand-galopp ^^. När vi var färdigbadade så fick han stå bunden på tomten medans jag och mamma åt lite. Red sen tillbaka till transporten och började rulla hemmåt.

Stannade till vid Levide IP och såg B-lagets sista halvlek mot Hangvar. 2-3 stod det när vi kom och det slutade 4-4. Easy tyckte inte det var så kul att vänta i transporten men fann sig ganska bra när dörren fram stod öppen så han kunde se.

Och nu måste jag sluta skriva innan klockan tickar iväg ännu mer. Ska upp halv 7 i morgon och köra in till stan och jobba.

Lite bilder kommer nån gång..

Dålig

Ja, jag vet.. Jag är dålig på att skriva inlägg just nu.. Men så kan de va ^^

Har inte hänt så mycket sen sist ändå.. Mest tagit det lugnt. På onsdag börjar jag jobba. Hoppas att jag får ihop några timmar. Inleder juli-schemat med 5 dagar på raken. Känns bra.

Börja fundera lite på när jag ska utnytja min födelsedagspresent från syster. Hade varit skönt att komma iväg lite men samtidigt ska båda ha tid. Får väl se hur det blir. Men nån gång ska jag väl lyckas komma iväg ^^

Kom på två grejer till jag köpte på min shoppingdag, ett badlakan och ett sport linne på en Sport outlet ute på skarphäll.

Man blir inte rik av att shoppa..

..men kul är de! Varit en heldag inne i ett varmt Visby. Köpte en stickad kofta och en sjal på Vilas Outlet, dit ska ja fler gånger! Sen blev det en plattång på Clas Ohlson, ett par skor på Din sko och en klänning på Bik Bok. En glass hann vi också med =)

Innan vi åkte hem (Jag, mamma och pappa) så åt vi en god buffe på ny öppnade Etage, ett café och restaurant, på Östercentrum. Var gott och mysigt. Skulle kunna tänka mig att gå dit fler gånger.

I morgon ska jag förhoppningsvis sola och ta de lugnt.

Just det! Jag har fått The Sims 3 på min data, förstår inte mycket men det blir nog bra när man lär sig hitta i spelet ^^

Soft

Städningen är klar och hökörningen är klar! Yay! Nu väntas några dagar ledigt sen drar sommar schemat på Skafferiet igång och Jennie ska försöka bli en morgonpigg person ^^, måste åka hemifrån vid 7.00 på mina arbetsdagar.. De bästa med det är att de är inte så mycket trafik så dags och man har eftermiddagen på sig att göra saker =)

Funderar på vad jag ska göra idag.. Planen var att sola men nu har någon knyckt solen så jag måste komma på nått annat.. Kommer väl på nått till slut.

RSS 2.0