Internet

Internet, ett konstigt fenomen..

Nu sitter jag framför min dator i mitt hus på internet i stället för att sova.. Finns egentligen inget speciellt jag behöver kolla eller göra på nätet och ändå sitter jag här. När vi inte hade internet till huset så hade jag inte heller nått behov. Hum..

Kan säga att gårdagen bestod av underbart sällskap, super god pizza, rolig film och dyster hemresa.
Allt var helt underbart tills vi var påväg hem och fick stanna för två skyltar mitt i vägen med texten "Olycka" på.. Visade sig vara en dödsolycka vilket så klart drog ner stämningen ordentligt.. Får en att tänka lite..

Nej sova va det va?

God natt ;)


Sex And The City 2

Bio-night!

Ser fram emot kvällen. Jag, Maja och Katrine ska in till stan och se "Sex and the city 2" på bio. Mysigt att få umgås på annan ort än i huset eller stallet.

Det har hänt lite grejer sen sist. En av dem är att jag inte har fått hjälpa till i stallet eller fått rida under en period. En av hingstarna blev putt på mig så det slutade med ett besök på akuten för att plåstra om ett stort bit sår på ryggen. Ingenting behövde sys men det rätt jobbigt faktiskt. Men såret läker och jag får lov att rida lite och hjälpa till lite i stallet nu. Men man känner av i ryggen när man gjort lite för mycket..

Nej, nu blir det hem och piffa till sig, inte varje kväll man ska ut med tjejerna på stan ;)


/Jennie

Guldfiskar

Varför hålla på med hästar när man kan hålla på med guldfiskar? Bara en liten fundering..

Händer lite av varje hela tiden känns det som. Vet inte om jag skrivit tidigare om det men jag har iaf bestämt mig för att jag ska ta med Kallblodstravaren Maja hem, inte Maestro.

Min pärla till häst, Easy, har blivit halt på ett framben. Vilket har fått mig att vakna till lite vad det gäller hans kropp.
Jag har äntligen vågat inse vilka problem han har med sin kropp och ska åka in med honom till kliniken i Visby för en utredning så jag vet vad jag ska göra.

Jag skall också provjobba på Djupvik Hotell om några dagar. Håller tummarna!

Händer massa mer som jag inte orkar skriva om, men det rullar på, eller nått...


/Jennie

RSS 2.0