Levide-bad

Ska simma lite, ska bli så skönt, var ca en månad sen sist..

Av någon anledning började jag söka fakta om vampyrer idag. Kom in på en enkel och bra sida, där jag också hittade en person som jag blev rätt facinerad av. Hon hade uppfunnit ett tortyrredskap. Det fanns ingen bild av den, men den lät ganska spännande. Försökte googla fram en bild på den. Det hela slutade med att jag satt och läste massor om tortyr och tortyrredskap, och jag hittade inte bilden..

Easy lyckades göra en jätte trevlig öppna ikväll :D Slutan var däremot lite svårare, får nog fixa ett lite annat upplägg av den träningen.



.




Årsfest

Var riktigt trevligt på årsfesten. God smörgåstårta bjöds det på också =)

I morgon blir de en sväng in till staden med mamma. Ska köpa lite bra och ha grejer, kanske spana på julklappar (som jag kan önska mig och att ge bort) och så det bästa! Prylbodsrunda med mamma. Blir troligen ett besök på Katthemmets loppis och Farbror Fynd.



Helt underbart!

Jag har precis fått reda på att det finns lediga platser på Ekeskogs när jag vill dit! Så jävla underbart! Har skickat in en ansökan nu, så nu är det bara att vänta..

Är så glad, måste nog ut och pussa lite på hästen!

Wiiiiiiie!!!!!!



New Moon..

Hade jag varit några år yngre hade jag nog älskat den filmen. Nu tyckte jag den var lite fånig ibland. Men ändå en bra film. Soundtracken till filmen tycker jag däremot jätte mycket om! Jätte härlig och mysig höst/vinter musik.

Sov hos Linn efter bion, kul att hinna umgås lite mer =)

Bilen gick bra, förutom att motorn tydligen kan få för sig när man bromsar ner vid korsningar.. Som tur är så har det inte varit några problem att starta upp motorn igen.

Nu ska jag avsluta dagen med lite mer The L Word, god natt!



Kusinbarn!

Tillökning i släkten =) Min kusin har fått en liten bebis. Första kusinbarnet.

Var så duktig att jag faktiskt tog en liten promenad idag, i regnet.. Men de va inte så farligt, regnställ is the shit!






Den lever! Den lever!

Opeln lever! Opeln lever! Jag känner mig riktigt glad! Pappa har provkört den. Är dock ändå lite nervös över att köra den till stan. Tänk om nått mystiskt fel som gömt sig får för sig att poppa upp? Nej urch, inte tänka så! De blir nog bra :) Pappa har varit så underbart snäll som har fixat! Får nog ta och köpa något som tack :)

Jobbade Easy en stund. Gick lite bättre än jag hade trott på vissa delar och lite sämre än jag trott på andra ^^ Så det jämna väl ut sig.. Avslutade med lite trick och lek helt fritt. Är så härligt, man får en sån fin kontakt med hästen, blir så lycklig av det.

Bio i morgon! Ska bli kul. Ska på mötet också (på skafferiet om jag glömt att berätta), vet inte riktigt vad det gäller, men tror och hoppas..






Klant..

Dum som jag är så glömde jag att stretcha efter joggingturen igår = Träningsvärk i vaderna.. Men men.. Får väl ta en liten promenad senare och försöka stretcha ut lite sen..

Nu ska jag ut till hästen och träna lite. Hoppas på att han kan hålla fokus och inte bara måste försöka få kontakt med damerna..





New Moon

Känner att jag ligger steget efter, men på onsdag ska jag se den på bio med Linn! Ska bli kul, har hört mycket bra om den.

Solen sken en liten stund i morse, så jag lyckades pallra mig ut på en liten joggingrunda. Riktigt skönt, behöver tömmas på energi ordentligt ibland.

Nu är lilla Easy ensam och olycklig igen. Han och Miranda ha skrikit till varandra ända sen Katarina tog hem damerna till sitt. Men Easy kommer nog över det snart.





Choklad!



Bakade en fin fin chokladpaj med hasselnötter efter att jag och hästen tagit en liten sväng på heden.
Den blev riktigt smaskig!

   




Ensam

Nu sitter jag i stora huset för mig själv. Eller vänta, det ligger nog en och en annan katt nån stanns.

Familjen har åkt till Slite för att se på fotboll. Ville så gärna åka med, men det skulle bli en lång dag där uppe. Känner att jag behöver komma ut med hästen i dagsljus (eller ljus och ljus.. Idag är det så där grått och tråkigt igen) så han får springa av sig ordentligt.

Sen ska det bakas paj! :D Köpte hem sista ingrediensen igår, så idag ska det bakas. Vet inte riktigt vad det ska bli. Har komponerat lite eget, men har nog lyckats gjort ett rätt bra bas recept med lite hjälp från nätet. Den kommer innehålla choklad iaf ^^

Nej ut till hästen var det!





Solen! Jag såg solen!

Trodde nästan den var borta för alltid och att regnet blivit permanent..

Eftersom solen så snällt kommit på besök så tänkte jag att det var lika bra att rida massa hästar.
Först blev det en kort tur med Olivia, lilla goa Olivia. Hon är så söt, man blir nästan lite full i skratt för att hon är så söt ^^
Sen var det Mirandas tur. Första gången vi varit ute på tur. En intressant liten häst, som dock har lite problem med att skritta.. Väldigt pigg och framåt, men inte hård och stark i munnen. Trevlig liten (eller inte..) häst =)
När det var Easys tur släpade vi med en tveksam hund. Zicco var inte alls säker på att det var en sån bra idé att ut i skogen, mamma kanske kommer hem medans han är borta..(!) Men efter lite övertalning och godis så fick vi med honom och han tuffade snällt med.

Tre väldigt söta, snälla och olika hästar =)


Nu sitter Laxligan samlade och muppar, ser ut att bli en lång och rolig kväll! :D






Promenader

Har fått gått mycket. Igår började jag med att gå till bussen. Sen blev det en liten runda med Madeleine (efter att ha fikat med Linn), öster, adelsgatan, ÖB. Och från ÖB till Gråbo. Hade mina svarta stövlar som är riktigt sköna för det mesta, dock inte efter någon timmes promenad ^^. Och i morse blev det en promenad (i stövlarna) från Gråbo till hamnen för att hämta bilen som mamma ställt där. Fast jag klagar inte, gillar att gå =) Dock vet jag inte om mina fötter kommer börja morra dovt när dom närmar sig stövlarna i fortsättningen. Men de ska nog gå att lösa :P

Olivia och Miranda är fortfarande på gården och håller Easy sällskap, och dom blir kvar över helgen. Trevligt för Easy =)

Nu ska jag leta efter ett recept..






Lite sällskap till hästen för en dag

Katarina hade lite folk ute på gården idag med sitt företag. Fick rida ut en liten sväng med två trevliga tjejer som hade Miranda och Olivia. När vi ridit klart fick Miranda och Olivia gå kvar på gården, så vi släpte alla tre. Skönt för Easy med lite hästsällskap. Dom funkade bra ihop.

Ska åka in till stan i morgon och träffa Linn, sen blir jag kvar över natten hos Joel och sen blir det att ta sig ner till hamnen och hämta bilen som mammaställt där. Mamma och lilla syster ska upp till sthlm och hälsa på storasyster och shoppa julklappar :P












The L Word

Fick med mig säsong 2 och 3 av The L Word, härligt härligt =)
Hae jätte trevligt i stan, ångrar inte att jag pallrade mig iväg. Dock blev jag inte piggare, men de gick ändå ^^
Och det var inte så farligt att åka buss heller, nästan lite mysigt faktiskt. Dock försvinner nog mysfaktorn helt om jag skulle åka oftare..

Nej en kväll med TLW väntar.. Ha en bra kväll alla där ute!





Kuuuuuuurr

Låter min mage, jätte hungrig! Och det har jag varit ett tag.. Men nu ska jag ner och äta lite paj :) Och sen ska jag göra mig klar för att åka till stan, med buss. Bra länge sen jag åkte buss men man överlever nog.
Känner mig väl inte så jätte pepp på det faktiskt, men det känns nog bra bara jag är på plats skulle jag tro.


Maaaaaat!





Ojoj =)

Just nu håller jag på att fylla i ett formulär (som jag SKA skicka, inte bara fylla i för skojs skull), och inte vilket formulär som helst inte. Ett formulär för att åka som arbetande student på Ekeskogs :D

De är dock lite svårt, att veta vad man ska skriv och hur. Det är en sak att ha det i huvudet, men att få ner sin passion på papper (eller datorn i detta fall) är inte helt lätt.
Det skulle ju verkligen va en dröm att få komma dit och jobba och träna i 3 månader. Känns som att jag ska göra det nu så snart som möjligt om det ska bli av.




Fredags mys/Popcornkväll

Vad jag har längtat efter popcorn nu i dagarna, ovanligt? Nej.. ^^

Pappa har varit jätte snäll och fixat med bilen och letat delar som ska bytas ut. Börjar faktiskt kännas rätt bra på den fronten. Känner mig dock ganska avtrubbad, lite nollställd eller vad man ska säga. Men jag hittar nog balansen snart igen =)

Har drömt massor av konstiga och jobbiga drömmar flera nätter i sträck. Börjar bli lite jobbigt.. Men inte värre än att man överlever ;)

Ska väl pallra mig ut på en promenad snart, pajen ska bara få sjunka lite till i magen först.





Efter ca 1 dygns tjurande..

..så känns det lite bättre. Igår var en ganska trumpen dag, stel och öm i nacken och den jäkla bilen i tankarna. Men efter att jag jobbat med hästen en stund, som skötte sig underbart, så kändes allt bättre.

Och idag känns det ännu lite bättre, nacken känns nästan helt bra och det verkar inte så jätte farligt med bilen heller ändå, kommer nog inte behöva köpa så många nya (begagnade?) delar.

Fick också höra från pappa som kollat vägen där jag fick sladd, när han skulle hämta hem opeln, att det var en jätte hög asvaltkant som jag kört utanför, så det var inte så konstigt att det blev sladd.

Nej, nu ska det städas lite på rummt, slänga lite onödiga prylar och bädda rent =)




F*tt*



Hade hoppats på att OJM skulle klara sig från såna skador..

F*tt*!





Hade en bild till på hallen/vardagsrummet, men eftersom allt ska jävlas just nu så ville inte den laddas upp..




De va då faan..

Satans jävla skit! Körde av vägen idag.. På väg till Ekeskogs. Kom lite utanför vägen och fick sladd. Som tur är så mår nog bilen relativt bra ändå.

Kom iväg till Ekeskogs iaf. Mamma körde dit och stannade kvar. Var bara Roger och Mariana där så de blev prat och fika. Jätte mysigt. Kommer sakna kursen, men det lutar åt att den fortsätter i januari nån gång, längtar.





Damsadel

Ikväll är det avslutning på Akademiska lektionerna på Ekeskogs och jag ska få prova att rida i damsadel =) Ska bli jätte kul! Vet inte riktigt vad vi kommer få göra för något mer, men vi ska i alla fall sitta och fika efter och prata massa strund =)

Var skönt att vara inne i stan utan att behöva göra nått egentligen. Var hemma vid Madeleine båda söndag och måndag en stund, jätte mysigt. Och sen har jag hängt hemma vid Joel och Per.

Lyckades efter jobbigt letande på datorn lyckas fixa så de trådlösa internetet funkar min lilla dator igen =) Underbart :D

Nu ska jag ut och jobba hästen en stund, hej så länge!





Mycket häst

Varit rätt mycket häst nu i dagarna. Ridit Kalle torsdag, fredag och söndag, plus jobbat Easy torsdag, fredag, lördag, söndag. Har varit roligt att rida Kalle själv i ridhuset, tycker det har gått bra. Och Easy har skött sig =)

Nu ska jag äta lite och sen åka in till stan.




Den bästa

Idag har varit en sån där dag då jag känner mig så lycklig över det mesta (förutom min data som har lite fnatt..). En sån där dag då jag inser hur underbart mycket jag tycker om min häst. Trotts att det är kämpigt och trögt vissa perioder, riktigt kämpigt ibland. Men en dag som denna väger upp det hela så mycket!Är så glad över den lilla pälsbollen ^^

Red Kalle på förmiddagen. Testade lite galoppombyten, svårt, och inte så värst bekvämt heller. Tycker det ser så elegant när hästen gör det. Men jag känner mig då inte elegant när jag sitter på, har väl inte kommit på den hemliga "galoppomyteshemligheten" än ^^
Ska dit i morgon och i helgen också, själv :P Etzner är iväg på tävling på fastlandet. Lite skönt med ridhuset för sig själv, ingen att ta hänsyn till och ingen att försöka undvika att krocka med :P

Har börjat sett på serien "The L World", gillar verkligen den serien, liite SATC feeling över den.






Snö

Så kom det lite november-snö. Kom väl inte så mycket, men tillräkligt för att det skulle bli lite vitt på taken.

Ska försöka komma ihåg att fota hallen nu när den är klar så ni kan få se hur de blev.

Jobbade Easy båda från marken och uppsutten idag. Känns som att vi börjar få lite kolla på det hela, känns bra. tränade lite trick också. lyckades få några steg i spanskskritt, uppsutten. Han var jätte abitiös ^^

I morgon ska jag iväg och rida Kalle. Ska bli kul, var ett tag sen sist nu.





Äntligen lite bilder

Här kommer lite bilder från fredagen. Blev inte så många bilder som jag egentligen önskat men men..


Får väl börja med att presentera min klänning

(Såg bättre ut på :P Men lyckades inte få nån klok bild på det)


Vampyren Linn och jag



Per Pirat sjunger SingStar, med stor inlevelse
 

Emma och hängda Nallen


Lite blandat folk ^^


Hoppas ni haft en bra dag!




Hemma

Nu har jag kommit hem efter en rolig helg i stan =)

Åkte in på fredag med Linn, handlade lite, åt mat hemma hos Joel o Per. Innan vi gjorde oss i ordning så åkte vi och hämta Madeleine så hon skulle slippa gå hela vägen, sen gjorde vi oss "Fit for fight". Blev nöjd med min outfit:

Popcorn Kvinnan!


(Bilder kommer!)


Hade en vit klänning med popcorn på, popcornsmycken och vit ögonskugga. Var en jätte rolig kväll med jätte roligt folk1

Lördag blev det några timmars jobb, började inte förren 14, rätt skönt faktiskt. Efter jobbet åkte jag hem till Madeleine och såg på film och åt popcorn. Jätte mysigt att få umgås lite ordentligt. Åkte tillbaka till Joel och sov där.

Söndag (idag) började jag kl 10. Var en ganska lugn dag. Kan inte direkt påstå att det var mycket folk.. Men de var rätt skönt ^^ Efter jobbet hamnade jag hemma hos Madeleine igen och såg på filmen Dumpad, jätte rolig film! Efter filmen fick lilla Opeln rulla mot Levide. Pappa har varit snäll och tagit in Easy ikväll med, så då slapp jag de =)


Nu
sitter jag med min dator på kontoret för att med en sladd koppla ihop den med routern. Tydligen har det blivit nått knas så att jag inte kan komma åt nätverket på vanligt vis.. jätte irriterande, men men..





RSS 2.0