Renovering

Nu ska äntligen vardagsrummet (går även under namnet "Hallen") renoveras. Skulle väl ha gjorts för länge sen, men det är som allt annat här hemma, det skjuts på så länge som möjligt.

Jag, mamma, pappa och lillasyster åkte in till stan för att kolla på tapeter och färg. Hittade en jätte fin på Rusta, men den var ju då så klart slut.. Åkte vidare till nästa ställe och där hittade vi en som påminnde om den på Rusta som var jätte fin. Så den blev det. Är förvånad att mamma och pappa kom så bra överens när tapeten skulle väljas, dom brukar ha så himla olika åsikter om det mesta..

Jag råkade hitta lite smått och gott. Bland annat lite kläder på Kupan. Har faktiskt ingenting emot att köpa secondhand, så länge kläderna är fräscha och snygga. Ganska trevligt faktiskt att kunna köpa en långärmad "tröjklänning", en stickad tröja med knappar fram, en fleecetröja med dragkädja och ett linne för 165 kr. Det får man knappt ett plagg för i vanliga affärer. Det bästa köpet var nog "tröjklänningen", har en likadan sen innan i grått (ny inköpet är grön mot petrol) som är en av mina favorit tröjor.

I morgon börjar vi renoveringen, tråkarbetet först.. Är inte så mycket för förarbetet, men det måste ju göras om man vill få det klokt..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0